Uppdatering

fall ni missat det så håller jag fortfarande på att bygga om hemma vilket sväljer väldigt mycket av min tid och då har det blivit svårt att hitta tid för bloggandet, jag har ju knappt någon pendling att prata om och när jag är på jobbet så jobbar jag (trott eller ej) och hemma tar min sambo och köket upp tid så mina kära blogg läsare får anse sig lite ner prioriterade (tyvärr).
Men som det ser ut nu så går det faktiskt att laga mat i köket dock i ett visst dunkel och i ett list löst kök med alla saker utspridda… men snart är det nära ett riktigt kök
även vinterträningen har börjat med mer och mer tid på gymmet lyftandes skrot!
men inom kort kommer jag väl med en säsongs krönika och kanske lite nyheter inför nästa år!image image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *