Le Concasseur GP

Då har vi krossat Farsta tillsammans med massa andra galningar som skulle köra Stockholms Cupen. Banan är en klassiker som man har kört väldigt många varv på men inte tävlat så mycket på men nu var det dags.

Banan är rätt kuperad, eller ja. en uppförsbacke och en minst lika lång utförsbacke. Tyvärr är det lite dåligt asfalt runt hela varvet vilket gjorde det relativt stöket på många av varven. Ju närmare vi kom målgång desto mörkare blev desto mindre kontroll fik folk och de hade otroligt svårt att inte köra ner i alla hål längst vägen.

I mitten av loppet bestämde jag mig för att göra en lite utflykt då jag kände att jag jag inte blev trött nog dock lite halvhjärtat och kanske inte så hårt som jag borde ha kört, ikappkörd efter lite mer än 1 varv och då fick jag lägga fokus på att förbereda mig inför spurten. med 2 varv trissades farten upp men jag var inte riktigt med på det så jag försökte ta mig upp i klungan utan att slösa min energi, tyvärr gick det inte riktigt som planerat och jag var förlångt bak när spurten drog igång vilket resulterade i att min spurt var mycket längre än alla andras och jag slutade typ 10-15 resultaten har inte kommit ut än.. jag är relativt nöjd!

Till nästa år skulle jag gärna vilja starta lite tidigare då det var rätt vanskligt att köra utför i 50km/h på en väg med massa hål i mörkret, där emot var det lite häftigt att tävla i mörker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *