Ensamrätt

Det känns konstigt ibland att vara tvungen att förlita sig helt och fullo på någon som inte sköter sitt jobb. Sen att man även hotar med att höja sin avgift är i mina ögon skrämmande. Kart att man har rätt till utvecklings potential och att underhåll. Men vart tar pengarna vägen? jag får en känsla att man kastar sina pengar i ett djupt hål och hoppas på att det ska lösa problemen.

Nog för att de är exagt de dom har gjort, men Tunnelbanan funkar ju.. ibland.

Igår spenderade jag drygt 45 minuter med att vänta på tåg på min resa till jobbet med SL som normalt vis tar runt 25 minuter. Jag borde ha tagit cykeln i stället och så kommer det bli när mitt månadskort går ut. Men att man ska spendera 790:- på att ev. komma i tid till jobbet känns egendomligt och sedan hota med att höja avgiften och dra in avgångar. Är det rätt sätt att hantera problemet på? jag undrar hur man tänker.

Vad har man som alternativ?
Det är de man inte har, SL har monopol på det dom gör och det känns som att vi verkligen är i deras makt beslutar dom för att inte åka, så kommer man inte till jobbet. Förutsatt att man inte har tillgång till bil eller kan gå, eller åka SUP…

Undrar om man ska börja fakturera SL per påbörjad arbetsdtimma man missar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *