Tungt

Trots att det just nu är lite tungt när det gäller träningen och det känns lite tungt på jobbet i samma veva. Det känns som att jag inte riktigt får något flyt när det gäller träningen just nu och inte häller med fördelningen på belastningen mellan jobbet och de privata. Dom drar olika tungt just nu, känns nästan som att man ska ta en veckas ledig bara för att styra upp lite saker. Fast jag tror inte att jag kommer behöva göra det för om en månad så är det värme som gäller! Då åker jag iväg för att ladda batterierna i solen och köra slut på benen i bergen!

Idag är det dock något helt annat som ska ladda mina batterier och det är nämligen en middag med mina närmaste vänner!

IMG_0098.JPG

2 thoughts on “Tungt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *