Sotchi

20140211-065924.jpg

Nu när det är OS tider känns det som att alla har gott och och blivit riktiga sportfånar och vet plötsligt allt om alla små suspekta idrotter som knappt har några utövare i Sverige.

Jag tycker personligen de är rätt kul att folk blir intresserade av sport generellt eller får upp ögonen för nya grenar. Jag hoppas bara att de unga OS tittarna vågar ta klivet och testa någon ny sport!

Sen finns det en annan sak med OS som gör mig lite irriterad och det är hela biten med politik. Jag förstår att OS i Ryssland rör upp mycket för många med deras regler och regim. Många idrottare verkar ha tagit ett kliv tillbaka från politiken vilket jag tycker är rätt, idrott är inte politik och politik är inte idrott!

Många ser det som ett perfekt ögonblick att få fram just deras budskap då hela världen, jag hoppas bara att ingen tar till våld för att få fram deras budskap.

Jag ser fram emot alla idrottare utöva deras idrott på högsta nivå oavsett vilken gren

One thought on “Sotchi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *