Hammarö 3 dagars GP

Hammarö 3 dagars GP 64

Efter att ha tagit de lugnt efter Tempot så va de dags att tävla igen, denna gång va de GP som verkligen inte är min starka gren..
att starten va katastrof när 100 man skull försöka ta sig iväg behöver jag kanske inte ens börja försöka förklara. det va väll anledningen till att jag redan från start hamnade i den jagande gruppen..
jag kände mig förhållandevis pigg och kraftfull, hade rätt bra teknik och skötte mig rätt fint genom hela loppet tog ingen vind och gled med. vilket även va planen. nu såg planen ut så att de skulle göras i tät klungan men så blev inte fallet. kände att jag besatt bra kurteknik och att kraften fanns där den skulle. slutade med en spurt som jag va tvungen att vara delaktig i men till ingen nytta, de är ju alltid kul att spurta!

de roligaste va helt kontrasten med att vi satt och värmde upp på en korvmojs parkerings plats samtidigt som en något överviktig herre satt och åt sin middag, undrar hur han kände sig när han va omringad av massa tokiga cyklister som satt och värmde upp..

20130427-202845.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *