Woohoo! Den höll!

Under dom senaste veckorna har jag ju kört SZR som har varit Zwift tävlingar på hösten, sjukt bra träning för förberedelse inför kommande tävlingar. Men dom senaste 2 tävlingarna (var sjuk 1 vecka) så har jag haft problem med att mitt vevparti på test cykeln, de har nämligen börjat glappa mitt under race och när man försökt dra åt den så har den kärvat ihop och inte gått att snurra på..

Vilket har varit frustrerande när det händer mitt under race, att vara tvungen att hoppa av, leta verktyg och sen börja jaga igen vinner man inga tävlingar på har jag märkt.

Men med lite fixande och trixande med bland annat nytt vevlager och att jag faktiskt monterade veven på rätt sett. Även fast det va fel enl instruktionerna gav resultat! Allt funkar!

Vilket faktiskt gjorde att jag slapp dra åt veven under gårdagens race! Riktigt nöjd med det och det gick faktiskt rätt bra på tävlingen med! Jag satt med i topp till första backen, efter de fick jag släppa och hamnade i den jagande gruppen. Där flöt det på bra tills det blev lite attack körning i dom sista backarna, rätt nöjd med racet trots lite sega ben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *