Hej Glenn, Hejdå Glenn

Då har man upplevt Göteborg också.

Vi tog en kort weekend resa bort från bygget och allt annat stök, det betyder inte att det stod stilla utan vi fick väldigt mycket gjort på Fredagen och fick även lite hjälp under helgen att fixa lite saker när vi inte var på plats! Det händer saker hemma i huset och snart kanske vi har ett nyrenoverat sovrum att sova i!

Men, Vi tog X2000 ner till Göteborg på Lördag morgon tillsammans med 1 av Matildas vänner och hennes man. Dom hade redan klivit på i Stockholm och vi hoppade på i Katrineholm. Vi sammanstrålade i Bistro vagnen. På plats i Göteborg så hittade vi lite lunch och lite senare vårat hotell. På vägen dit såg vi minst 7 frisörer och vi tolkade det som ett tecken för mig, det var dags att klippa mig. Vi lämpade av våra väskor på hotellet och Matilda och hennes vänner lämnade mig till mitt öde. Dom skulle nämligen gå och titta på Ola Salo och hans nya show. Jag kände att jag inte riktigt ville gå så jag slapp det. Så medan dom tog sig till showen gick jag ut på jakt efter en ny frisyr! 

Helt godkänt! Efter det hade jag lite tid över innan vi skulle äta middag på stan så jag tog mig till hotellet för att utnyttja deras löpband och testade att springa lite på Zwift. Gick rätt bra med tekniken men sjukt dåligt när det kom till löpformen.

Efter det var det dags för middag! vi tog en liten drink på hotellet för att samla våra tankar inför vart vi skulle gå för att äta, medan vi satt där och funderade och hade trevligt så blev vädret allt sämre. Så nu blev det färre och färre ställen vi ville gå till. När vi väl beslöt oss för att gå ut så slutade det med i stort sett första bästa restaurang då vi inte riktigt ville gå mycket längre! Mycket trevligt ställe! 

Tack Glenn och alla andra inblandade! (För ALLA heter Glenn i Göteborg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *