Kräftskiva och smaktur

I helgen har det varit fullt upp! jag har sprungit trail (rapport kommer den 13) och vi har även hunnit med kräftskiva och att åka runt och smaka på lite lokal mat!

När jag va klar med med löp äventyr i lördags så tog vi oss ut till Björn för att äta våra egen fångade kräftor från Vadsbro och umgås med lite trevligt folk! blev en riktig hitt! vi satt ute på altanen i stort sett hela kvällen innan vi beslöt oss för att gå in sent på kvällen och spela lite spel. Blev lite sång med då Björn hade tryckt upp sånghäften. För er som inte vet vilken Björn så är det Matildas kompis Björn som är optiker och även var en av våra toastmasters på vårt bröllop.

På Söndagen skulle vi åka och hämta lite saker vi hade glömt kvar i Vadsbro efter bröllopet och eftersom att det var aptitrundan så passade vi på att ta lite omvägar och se vad som fanns att erbjuda. Riktigt kul måste jag säga att åka mellan små ställen som man inte hade någon koll på fanns och titta på vad dom har att erbjuda! några platser kommer vi besöka igen!

Vi passade på att äta lunch på Landsbergs med otroligt god grillad mat, vi lyssnade lite på hur man faktiskt ska grilla och blev sugna på att skaffa grill men insåg att vi först måste ha hus. Det som var så fint där va att djuren såg så glada ut.

Några timmar i bilen blev det men det blev bra ändå! nästa helg kanske man ska ta det lite mer lugnt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *