40 Frags

Ack, jag känner att jag är där igen…

Tack E-Sport kanalen vi har och framförallt stort tack till rich och HeatoN på Esportpodden som har fått mig att intressera mig mer och mer för E-sport igen.

Jag har ju alltid varit nörd och gillat det och alltid brunnit lite för E-sport men nu känner jag att jag fått lite utlopp för det igen dels genom att jag kan lyssna på Podcasten om det och titta på matcherna på tv, Fan va gött!

Jag är nästan lite sugen på att börja igen, jag va ju aldrig någon topp spelare men så jag kanske inte ska börja igen då jag bara kommer känna mig frustrerad och kommer behöva köpa nya möss och tangentbord. Men min inre nörd lever!

Nu kan vi verkligen konstatera att jag bara gillar konstiga sporter: Cykel, Amerikansk fotboll och E-sport…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *