Nymodigheter på en gammal gedigen sport!

I avsaknaden av att köra cyclocross så har jag väll surfat runt mer än vanligt på halvsuspekta CX sidor, bland annat J-POWs web serie med avsnitt som blivit längre och lite bättre! Sen har det ju blivit en hel del snack om dessa ny modigheter som kommit till CX! Jeremy åker ju bland annat omkring i en extremt ful hjälm på vissa tävlingar, och de är då Giro hjälmen utan några riktiga hål i. Jag tror dock att den kan vara en grym CX hjälm med tanke på att den är varmare än en vanlig hjälm med massa ventilations hål. Sen har de ju kommit mer och mer Disk hjul till cyklarna, jag har bland annat läst lite på: http://www.ironcycles.com/blog/reviews/the-future-of-cyclocross-is-disc/ där de står om disk hjul. Själv förstår jag inte riktigt tjusningen med de. Jag tycker de ska vara de gamla hederliga hjulen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *