ta det kallt

Nu har jag i med hårdhandskarna för att få ett nytt friskare och piggare jag. Jag har återigen legat hemma i helgen och varit sjuk, jag vet inte om det hänger ihop med att jag började träna för tidigt efter förra gången eller om jag bara är klen. Jag tror mer på det senare av dom 2 alternativen.

Så nu i helgen har jag suttit och försökt hitta någon form av mirakelkur att testa för att inte bli mer förkyld och har hittat att flera verkar svära vid att kalla duschar har hjälpt dom en hel del med att vara friska och må bättre så nu ska jag testa det.

Varje morgon kliver man upp och slår duschen på det kallaste och står där inne och plågar sig i 2 minuter. Jag som är en riktig badkruka och hatar att bada i kallt vatten för mig kommer detta bli en riktigt utmaning. Men tydligen ska det hjälpa. Det ska inte bara hjälpa mot sjukdomar men man vaknar till på morgonen och blir mer allärt när man kommit ut ur duschen. Det ska även hjälpa mot stress och depression så jag är all in och kommer testa detta i minst 30 dagar.

Jag ska även tänka mer på min sömn och vad jag får i mig för att inte stressa min kropp så mycket för att minimera riskerna att bli sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *