Ekosystem

Ekosystem, det är ju något vi lever med varje dag utan att egentligen tänka på det. Jag tänkte inte på ekosystem i miljön utan den virtuella versionen. Många tänker inte på vilket ekosystem dom har hamnat i, tänker närmare bestämt på vilken miljö vi befinner oss när vi pillar på våra telefoner eller sitter bakom datorn. Det är sällan någon använder en PC med Microsoft och äger en iPhone, eller tvärt om.

Lite lika så är det med cykel saker, eller?

Jag gillar ju egentligen inte att blanda saker, utan jag vill att allt ska vara rätt lika, men jag gillar ändå att testa nya saker. Men hur ska man egentligen tänka när man har testat?

För ett tag sen pratade jag Watt med en kollega, och han tyckte att det är lite som religon. Man väljer en sen håller man vid det. Så jag får väll bita i det sura öppet och köra SRM på alla mina hojar för enkelhetens skull. Men hur är det egentligen med datorerna?

Jag har kört med det mesta i dator väg dom senaste åren känns det som men har alltid kommit tillbaka till Garmin. Sista tiden har jag kört med en Wahoo och gillar dess funktion och enkelhet. Men problemet är att jag har ju faktiskt en Garmin klocka på armen, går det verkligen ihop?

Kan man verkligen blanda datorer och är det kanske till och med lite nyttigt? Personligen gillar jag enkelhet, inte bara i produkten utan mellan produkterna, så Garmin kanske är det man ska ha om man ska hålla på med att köra samma sak. men fall jag skaffar en Appel klocka kanske jag går tillbaka till min Wahoo.

Jag behöver helg efter helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *