Ett steg närmare

Ja då va man ett steg närmare att bli gift då…

i helgen var det dags, att bli bortrövad av sina vänner. Det började med att Matilda kom in på morgonen och sa att det va några där för att hämta mig var på jag trodde det var ett billigt skämt för att få upp mig ur sängen. ”Nej seriöst dom är här, klä på dig!” var på jag hör Ericsson i hallen slänger och slänger tillbaka mig i sängen..

Samtidigt som alla mina vänner kliver in i lägenheten och jag klär på mig mina kläder så hör jag massa tjejer, då rövar dom bort Matilda i samma veva! På med ögonbindel och inplacerad i en bil, där allt var tyst. ingen prata.. det va inte Ericssons bil. Den kändes större så de va inte Ericsson som körde för då hade jag inte fått plats bakom, Bilen svängde ut på vägar som är mig bekant.. Ska vi till Emma och Philip? knäpp tyst.. Väl framme i Högdalen där jag får av mig ögonbindeln ser jag att Matildas kompisar har tagit fel! dom råkade ta mig! Fast det hade dom tänkt! Dagen började med frukost med Matildas vänner för att börja med lite små fix till henne som jag skulle utföra. Samma sak råkade Matilda ut för hos mina vänner.

Efter en stund kom mina vänner och tog med mig till nästa aktivitet. En cykel aktivitet! Dagen gick lite i tävlingens tecken där jag skulle samla ihop poäng för eftermiddagens aktivitet. Det började med en head-to-head cykel slalom där jag skulle utmana alla andra som var med, blev endast 1 förlust! Efter det kom Max på den strålande iden om en ”beer-athlon” en spin på beer-mile. Vi hade ingen möjlighet till smining så vi körde cykling-öl-löpning, som jag även den tog hem!

Efter det så fick jag veta vad eftermiddagens aktivitet var! PAINTBALL! mina poäng omvallades till skydd och saker till paintballen, fick en rosa poncho, pimpade rosa stövlar och en custom lackad Paintball mask! Iväg till paintballen och eftersom att vi va rätt få så blev det mer kulor i luften och mycket mycket MYCKET fler träffar. men ack så kul! nu har jag blivit taggad igen på paintball!

pain-ball

Efter paintballen så åkte vi hem för att göra oss iordning för kvällen och en middag på Griffins steakhouse. Sjukt gott och trevligt att få hänga med mina vänner en hel dag, det händer inte ofta! Sen var Max tvungen att åka hem och vi andra gick vidare till Brew Dog på söder där kvällen fortsatte. Meningen var att Tjejerna skulle ansluta men de kom aldrig iväg från Högdalen så jag och Philip beslöt oss för att åka hem till dom för att se hur det gick för dom.

Tack vänner för en helt underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *