Tävlings planering

Att sitta och planera tävlingar inför nästkommande säsong får en alltid att fundera lite extra på vad man vill. Sen känns det, iaf för mig som att man bestämmer hela sin framtid, för om man missar en tävling kan man lika bra ge upp för då har allt gått åt pipa.

jag är medveten om att det är lite fel sett att se de på men tyvärr är det så jag oftast så jag ser det. Till 2017 har jag dock förhoppning att jag ska kunna ändra denna trend, ändra min syn på tävlingar från att vara prestationer till att vara lite mer av utmaningar. Därför har jag även lagt in en del andra grenar och sporter som kan vara som inspiration och avbrott i det hela. På ett sett känns det som ett steg fram, men på ett annat sett känns det som att jag tar ett kliv tillbaka då cykling faktiskt handlar om att kunna prestera.

Jag har iaf skrivit ner vilka tävlingar jag funderar på att köra, sen kan det alltid blir fler.. troligen blir det färre..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *