Ny i familjen

image

Efter en helg på landet är vi hemma igen. Hemma i vardagen. Det var en mycket skön helg, hoppade på cykeln på fredag eftermiddagen för att trampa ner mot Flen. Matilda som hade ledigt på fredagen var redan där. Med lite miss i planeringen och mycket motvind blev jag upphämtad en bit utanför Stjärnhov för att det inte skulle bli allt för sent.

På lördagen var det den klassiska vårmarknaden vid Ekenäs där svärmor sålde lite får skinn och tofflor. På eftermiddagen så tittade vi lite på vart skinnen blir gjorda och klappa på dom. Mycket mysigt med små djurbarn.image

image

Söndagen var en väldigt slapp dag, drog iväg hemåt med cykeln efter lite lunch mycket seg på cykeln men hemma efter knappa 3h.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *