Den mobila döden

Efter att ha varit en stund utomlands och nu kommit tillbaka måste jag säga att jag är imponerad över hur många här i sverige bor i sin telefon, alltså man tittar aldrig upp ur sin telefon när man går på stan utan man kör den klassiska: ”det brukar inte gå någon där jag alltid går” medan i andra länder så har man faktiskt konversationer men dom som är bredvid en, inte att man chattar med den personen.

Är svenskar rädda för konfrontation? Säkert! Men jag måste säga att det är lite skrämmande, personligen känner jag att jag kanske ta en paus från sociala medier och telefonen. Vill någon ha kontakt med mig så får dom väll aktivt söka efter mig och inte skriva kollektivt på sociala nätverk.

Får väll se hur länge det håller.. Jag ger mig själv 72h innan jag blir besatt igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *