Att ha ett köp begär

De senaste dagarna har jag hejdat mig själv från att köpa prylar, jag vill inte säga att dom är onödiga, men kanske inte häller något som jag måste ha just idag. klassiska ”bra att ha saker” eller saker man vill unna sig med jämna mellanrum, tyvärr har man ju blivit lite skadad och det leder till att när man tittar på prylar så tittar man på saker med en lite högre nivå av kvalitet…

just nu är det mycket som rör sig i huvudet med framtiden och frågan är hur mycket man faktiskt kan unna sig.

I min klubblöshet så känner jag en viss olust att åka runt med mina ”gamla” team kläder så just nu vill jag nästan unna mig ett neutralt kit för att åka runt med nere på Grand Canaria när jag åker dit…

rapha_probib

Frågan är bara om jag är värld att unna mig de jag vill…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *