Moral

är inget jag har jätte mycket av… Men det är något jag måste skaffa mig, jag har ju inte direkt uppdaterat jätte mycket här men det beror mycket på att jag inte har haft någon riktig tid eller ork att sätta mig ner och skriva. Men just nu känner jag att jag behöver skriva några rader.

Jag har väl insett att detta kommer vara mycket svårare än vad jag först hade trott, jag trodde aldrig det skulle bli ”lätt” men jag börjar inse att den halvtaskiga moralen jag har haft till träning tidigare måste försvinna och bli bättre. Framförallt nu när Lisette har kommit.

Allt är en liten avvägning just nu, mitt Whoop band säger att jag sover dåligt och oregelbundet och bör ta det lugnt men ändå känner jag att jag inte riktigt får in den träningen jag borde/ska.

Det jag måste ta börja ta tag i är:

  • Planera, inte planera mer utan planera BÄTTRE
  • Ta tillvara på tiden
  • Hitta små knep och genvägar
  • Vara effektiv

VIssa saker låter rätt så lätt att ta tag i medan andra är inte alls är så en enkla. Problemet är lite att ett hus och ett barn tar betydligt mer tid och energi från det jag först hade tänkt. Lissette lyssnar än så länge inte på att hon ska vänta och hon har svårt att sysselsätta sig medan jag tränar, Men vi jobbar på att hitta små knep och genvägar för att lyckas.

Team Sky pratar om marginal gains, men jag tror att dom kan vara rätt stora för någon som inte har tid. Samtidigt som jag försöker att inte lägga tid och kraft åt små saker utan fokusera på träningen och återhämtningen…

Det är en utmaning… helt klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *