New Phone how This?

Ja.. ni som känner mig vet att jag har haft lite problem med min telefon den sista tiden men jag har hållit ut, till den nya.. och sen kom det 2.. så jag väntade och funderade på vilken jag skulle skaffa, sen kom X ut och jag insåg att den var lite för dyr. Vilket jag tycker var ett väldigt vuxet beslut från min sida och köpte en ny iPhone 8 av ren lathet känner jag..

När man är så djupt ner i ett operativ system som jag är är det svårt att bara ”byta” till något annat. ALLT är ju synkat med allt och jag vill ju inte börja om på nytt! Så även denna gång blev det en iPhone även fast jag kanske inte är jätte nöjd med det måste jag väll erkänna. deras produkter har varit bäst ett bra tag men dom tappar mer och mer känner jag tyvärr… stackars Steve..vad skulle han tycka om att sina produkter kanske inte håller den kvaliteten som dom borde? ja ja. jag kanske ska börja använda min telefon ett tag innan jag kastar för mycket skit. Återkommer väll med en recension om ett tag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *