Anders och Måns

Allt började med en road trip genom sverige för en herrans massa år sen. Vi åkte många mil och spenderade många timmar lyssnandes på Radio, och då lyssnade vi rätt mycket på P3. Där var det ett program som vi faktiskt höjde och lyssnade lite mer på än att bara ha det på i bakgrunden. Det var ”Så funkar det” Ett program med 2 killar som svarade på frågor med hjälp av sina experter. Dom fick rätt intressanta och knasiga frågor som de gav minst sagt intressanta svar.

”Hur många meter väg äger en svensk som betalar vägskatt” När dom fick svaret, tror det var ca 22m. Så funderade dom på: vart kan man hitta ”sin” bit? Eller äger man en millimeter omlott med massa andra personer?

Funderar än idag på deras knasigaste frågeställning

 

Men jag måste säga att har lyssnat och titta på nästan allt dom gjort efter den sommaren. Radio program, TV program och Podcast. Nu har jag även sett dom live! Jag är sjukt nöjd.

Jag måste även berätta första gången jag såg Anders.. Jag gick i typ 9an, säkert 1 eller 2 somrar efter roadtrippen då var jag på stan med en kompis till mig var på vi ser någon sitta på en parkbänk mitt på Drottninggatan, Anders Johansson i hög person. Var på jag frågar min kompis om det inte är Ankan från Anders och Måns var på hon säger ”Ja” det är det nog”. Vi var nog inte så diskret då han tittade på oss och vinkande lite försiktigt…

Vi fick panik och gick där ifrån med raska steg..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *