Hål?

Okej, kanske lika bra att skriva om det för att jag får så många frågor.

Förra veckan började det med att jag va rätt så hängig men jag trodde att det kom sig av flytten och att kroppen tyckte de va jobbigt, men tydligen var inte så fallet. För i lördags upptäcker jag ett sår, ett stort sår, 30mm långt Jack, som verkar ha blivit inflammerat, det ser exakt ut som om någon har skurit mig med en kniv, jag har inte ont, de har inte blödigt, jag har knappt märkte de. Så på lördag kväll åker vi in till lätt akuten på Huddinge och konstaterar att sy kanske inte är så bra, men att tejpa ihop de, göra rent och sätta mig på en antibiotika kur är rätt väg.

Jag har nu 7 dagar cykelförbud för ett sår, och varför? Jojo för att såret är exakt där man sitter när man cyklar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *