Netflix?

Spotify fast med filmer?

Kan det vara något tro? Jag började att prenumerera på tjänsten Netflix en dryg månad innan jul, just för att dom hade en 30 dagars test period och att det smidigt nog fanns lätt tillgängligt på min Ps3a. Jag kände mig lite skeptisk till en början om just mina filmer kommer att finnas där. När jag väl skrivit in alla mina uppgifter så började jag kolla igenom, en hel del stå upp komik, overcoming och lite andra små roliga dokumentärer. Men jag måste erkänna att jag saknar många filmer, och serier. Jag har inte upplevt samma avsaknad av artister på Spotify som jag gör på Netflix.

Jag förstår att Spotify har en större del av marknaden än vad Netflix har, men jag känner ändå att de är stora hål i filmerna. 79:-/månaden kanske ändå är värt att få en film som man inte visste fanns streamad till sin TV? Men vill man ha mer så får man nog betala mer, ska man fylla hela behovet av TV så måste man nog ha 3-4 olika tjänster. Jag undrar hur många dubbletter de blir då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *